Що відбувається зі світлом на Харківщині після негоди

Всього без електрики поки що залишаються близько 500 абонентів

АТ "Харківобленерго" поінформувало щодо знеструмлень населених пунктів Харківської області внаслідок негоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

Так, станом на ранок 30 жовтня в Харківській області частково знеструмленим залишається один населений пункт - Козача Лопань. 

Також є окремі заявки щодо відключень електрики в зонах обслуговування наступних районів електричних мереж: Богодухівський, Дергачівський, Зміївський, Золочівський та Чугуївський. 

“Всього без електрики поки що залишаються близько 500 абонентів. Ремонтні бригади "Харківобленерго" продовжують усувати пошкодження”, - повідомили у міській раді.

Варто нагадати, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт повідомлялося про планові відключення електроенергії. 

У Наталинській громаді повідомили, що АТ "Харківобленерго" інформує про планові відключення електроенергії. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 30 жовтня 2023 року.

Про тимчасове обмеження електропостачання попередили і в Люботинській міській раді. Планується відключення електропостачання 30 жовтня з 10:00 по 15:00. 

Ознайомитися з адресами, де планували обмежувати електропостачання можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Міністерстві енергетики України розповіли про підготовку графіків відключення світла та умови їх застосування. 

У відомстві наголосили, що в останні дні напередодні опалювального сезону в соціальних мережах масово шириться інформація про нібито застосування в Україні графіків відключень електроенергії.  

Детальніше про умови застосування графіків відключення світла читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися