Начальник поліції Харківщини повідомив про небезпеку: подробиці

Окупанти постійно обстрілюють прифронтові населені пункти

У Харківській області триває евакуація з населених пунктів, які знаходяться поблизу з лінією фронту та перебувають під постійними обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника ГУ НП в Харківській області Володимира Тимошка.

"Подальше перебування цивільних на прикордонних територіях є дуже небезпечним. Мешканці Куп'янської територіальної громади, які тривалий час потерпають від постійних обстрілів за рішенням влади підлягають обов'язковій евакуації. Особливо це стосується сімей з дітьми. Учора поліцейські ювенальної превенції, група "Білі янголи" полку поліції особливого призначення, Куп’янського районного відділу поліції спільно з волонтерами та органами місцевої влади вивезли з небезпечного району 21 людину, у тому числі  12 дітей. Евакуація триває. Поліцейські надають допомогу тим, хто її потребує. Ми продовжуємо забезпечувати безпеку та порядок на території області. Реагуємо на всі звернення громадян", – зазначив очільник поліції області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині росіяни наробили значних пошкоджень

Цієї ночі, близько 00:40 та 02:00 ворог двічі обстріляв м. Вовчанськ. Пошкоджено будівлю приватного підприємства, зруйновано приватне домоволодіння, гараж та пошкоджено автомобіль. Постраждалих немає. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Де сталися "прильоти", чи є постраждалі та де окупанти продовжують наступ – читайте за посиланням.

Басейни у Харкові: топ-5 місць для плавання

Де провести вихідні з родиною, або зайнятися корисним видом спорту у Харкові

Літо давно закінчилося, а любов до водних видів спорту – не закінчується навіть з приходом холодів. Де у Харкові можна поплавати, провести час з родиною, або зайнятися спортом у воді – дізнавалися "Коментарі. Харків". Топ-5 басейнів у Харкові – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися