Харківські патрульні врятували та повернули особливу пропажу (ФОТО)

Як патрульні у Харкові врятували собаку

Харківські патрульні повернули собаку щасливим власникам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції у Харківській області.

Днями на вулиці Морозова патрульні виявили на проїзній частині собаку породи лайки. Собака була розгублена, дезорієнтована та явно шукала своїх господарів. Тварина от-от могла попасти під колеса автівок. Патрульні вчинили необхідні дії, щоб привернути увагу водіїв та зупинити рух.

Аліна Самченко та Антон Доскач змогли налагоди контакт з твариною, після чого посадили її до службового авто. На ошийнику поліцейські побачили QR код, завдяки якому вони дізнались що тварину звуть Дівчуля.

Під час моніторингу соціальних мереж патрульні дізнались, що тварину розшукують господарі. Охоронці порядку зв’язались з ними та повідомили, де саме вони можуть забрати свого улюбленця. Патрульні зустрілись зі щасливим власником собаки та повернули тварину в люблячу сім’ю.

У поліції повідомили, що власник тварини — військовослужбовець, він розповів, що знайшов тварину у селищі Борова, виходив та вилікував її, після чого вони останні місяці завжди були удвох. Але сталось те, що сколихнуло родину — Дівчуля зникла.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський притулок для бездомних тварин готують до зими. 

У Харківській міській раді розповіли, що працівники КП "Центр поводження з тваринами" ремонтують вольєри та утеплюють будки.  Також працівники ретельно перевіряють системи опалення в “Будиночку котів” та в собачих вольєрах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися