Стало відомо, що буде з тваринами у Харкові взимку (ФОТО)

Працівники компідприємства ретельно перевіряють системи опалення в “Будиночку котів” та собачих вольєрах

Харківський міський притулок для бездомних тварин готують до зими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міській раді розповіли, що працівники КП "Центр поводження з тваринами" ремонтують вольєри та утеплюють будки. 

Також працівники ретельно перевіряють системи опалення в “Будиночку котів” та в собачих вольєрах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Близнюківській громаді проводять опитування щодо розв'язання питання безпритульних тварин.

“Друзі, нагадуємо, що до 24 жовтня триває опитування близнюківців. Громада прагне вивчити громадську думку щодо розв'язання проблеми безпритульних тварин на Близнюківщині”, - звернулися до жителів громади. У формі опитування зазначається, що останнім часом збільшилась кількість нарікань з боку жителів громади щодо розв'язання проблеми поводження з безпритульними собаками на території громади.

“Це погано не тільки для чотирилапих, а й для людей. Тому, що було зафіксовано неодноразові  звернення коли собаки-безхатченки нападали та лякали дорослих та дітей. Без сумніву, що така проблема не тільки в нашій громаді, вона існує майже кожному населеному пункті  України”, - пояснюється у формі опитуванні. Висловити своє бачення розв'язання цього питання можна за посиланням.

У громаді повідомили проміжні результати, так зараз: 

43,2% респондентів пропонують залучати до відлову спеціалізовані організації та влаштовувати тварин у притулки за межами громади,

37,5% вважають, що на території громади має бути створений притулок, де ці тварини будуть утримуватися.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися