Увага: у Харкові без вісти зникла дитина (ФОТО)

Хлопець пішов з дому та не повернувся

Увага, розшукується Максим Калашнік!

Харківським районним управлінням поліції № 2 встановлюється місцезнаходження мешканця Салтівського району Максима Калашніка, 2012 року народження. 31 жовтня близько 13:30 хлопець пішов з дому та не повернувся. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Прикмети дитини: на вигляд 10 років, зріст 126-130 см, блакитні очі, світле волосся. Дитина має аутистичний синдром.

Був одягнений у червону куртку, білі кросівки, світло-блакитні джинси.

"Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація про розшукуваного, просимо повідомити за телефонами: (057) 738-30-24, 063-530-52-00, 063-720-21-75, 099-750-62-75, 102 або іншими доступними способами", – звертаються у поліції.

розшук у Харкові, пропала дитина у Харкові

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Басейни у Харкові: топ-5 місць для плавання

Де провести вихідні з родиною, або зайнятися корисним видом спорту у Харкові

Літо давно закінчилося, а любов до водних видів спорту – не закінчується навіть з приходом холодів. Де у Харкові можна поплавати, провести час з родиною, або зайнятися спортом у воді – дізнавалися "Коментарі. Харків". Топ-5 басейнів у Харкові – дивіться за посиланням.

У Харкові відмовилися розміщувати рекламу ХарківПрайду: активісти називають це гомофобією

Представники ЛГБТ+ спільноти називають таке ставлення влади – гомофобією

У Харкові відмовилися розміщувати рекламу ХарківПрайду на вулицях. Про це активісти повідомили на своїй сторінці у соцмережах, інформують "Коментарі. Харків".

"На честь ХарківПрайду 2023 ми створили серію візуальних робіт в співпраці з українськими художницями, яку хотіли розмістити на бордах міста", – зазначили активісти. Чому ці роботи так і не опинилися на бордах та яка ситуація зі справою зараз – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися