У передмісті Харкова попередили трагедію: що сталося

Вся рятувальна операція зайняла близько 10 хвилин

У Харківському районі рятувальники врятували життя чоловікові на водоймі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

5 листопада близько 10:30 до Служби порятунку надійшов тривожний сигнал про те, що на водоймі у селищі Безлюдівка Харківського району потерпає людина.

До місця пригоди негайно вирушило оперативне відділення 11-ї частини ДСНС. 

Вже за лічені хвилини рятувальники прибули на місце та врятували 53-річного рибалку, котрий випав з власного човна і вже ледь міг триматися за нього. Чоловіка із сильним переохолодженням витягли на берег і передали медикам екстреної медичної допомоги. 

Вся рятувальна операція зайняла близько 10 хвилин.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 2 листопада спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області спільно з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування перевірили об'єкти водопостачання та водовідведення.

Комісія перевірила: 125 об’єктів централізованого водопостачання; 465 об’єктів децентралізованого водопостачання; 9 об’єктів водовідведення.

У результаті перевірок виявили порушення на 125 (100%) об’єктах централізованого, 441 (94,8%) об’єкті децентралізованого водопостачання та на 5 об’єктах водовідведення (55,6%).

Перевірки води в Харківській області триватимуть і надалі. Проведення моніторингу проводять з метою запобігання виникненню та поширенню інфекційних хвороб людей, локалізації та ліквідації спалахів і епідемій на території Харківської області в умовах воєнного стану триває.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися