У Харківській області стався вибух: є постраждалі

У Чугуївському районі чоловік отримав поранення, натрапивши на невідомий вибуховий предмет

Сьогодні, 7 листопада біля 07:00 до рятувальників надійшла інформація про черговий підрив вибухонебезпечного предмета. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Харківській області.

Подія сталась на території приватного домоволодіння у с. Рубіжне Чугуївського району. Внаслідок вибуху 42-річний господар отримав осколкові поранення правої кінцівки. Каретою швидкої медичної допомоги направлений до обласної лікарні.

"Звертаємось до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112"", – звертаються рятувальники.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Генерал Сирський: окупанти нарощують зусилля, щоб захопити висоти на Куп’янському напрямку

На ділянці Ягідне - Куп'янськ-Вузловий противник зазнав значних втрат, зупинив активні дії і наразі проводить перегрупування. Про це повідомив Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, інформують "Коментарі. Харків".

"Силами 6 загальновійськової та 1 танкової армій противник продовжує вести наступальні дії в районі Куп'янського лісу, Першотравневого та Орлянського. Нарощує зусилля із захоплення панівних висот, оволодіння Синьківки та створення сприятливих умов для захоплення Куп'янська", – зазначає генерал.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися