Генерал Сирський: окупанти нарощують зусилля, щоб захопити висоти на Куп’янському напрямку

Окупанти намагаються захопити Куп’янськ

На ділянці Ягідне - Куп'янськ-Вузловий противник зазнав значних втрат, зупинив активні дії і наразі проводить перегрупування. Про це повідомив Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, інформують "Коментарі. Харків".

"Силами 6 загальновійськової та 1 танкової армій противник продовжує вести наступальні дії в районі Куп'янського лісу, Першотравневого та Орлянського. Нарощує зусилля із захоплення панівних висот, оволодіння Синьківки та створення сприятливих умов для захоплення Куп'янська", – зазначає генерал.

Він також відмітив, що Сили оборони професійно виконують задачі – за останній тиждень на Куп'янському напрямку втрати окупантів сягнули в особовому складі 583 осіб, із них убитими – 220, пораненими – 358, 5 військовослужбовців противника захоплено в полон.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян та мешканців області попереджають про небезпеку

Харківський регіональний центр з гідрометеорології опублікував попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 4 листопада, інформують "Коментарі. Харків".

Вдень 4 листопада по області та місту очікується південно-західний вітер, пориви 15-20 м/с. (I рівень небезпечності, жовтий).

Російські війська завдали ударів по Харкову: де сталися "прильоти"

У ніч з 2 на 3 листопада, близько опівночі та першої години ночі, окупанти здійснили серію ударів шахедами по місту Харкову. Удари були зокрема по Шевченківському, Основ'янському району та передмісті Харкова. Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, інформують "Коментарі. Харків".

Всі ці дрони були запущені з прилеглої до Харківської області території РФ. Відео та фото прильотів – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися