В одній з громад Харківщини проводять спеціальні роботи (ФОТО)

Рятувальники нагадали містянам правила безпечної поведінки

Рятувальники Харківського району провели інформаційно-розʼяснювальну роботу на території Мереф’янської міської ради. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади. 

Інспектори постійно проводять агітаційну роботу по населених пунктах Харківського району з метою недопущення виникнення пожеж у житлових секторах та безпеки життя населення.

Відповідні роботи провели 6 листопада у м. Мерефа Мереф’янської громади. Під час рейду рятувальники приділили особливу увагу питанню правил поведінки при пожежі, а також при виявленні підозрілих або вибухонебезпечних предметів. Надзвичайники вчергове нагадали містянам, що потрібно дотримуватися важливого правила - ходити лише асфальтованими доріжками. А також розʼяснили як маркуються небезпечні території.

Не залишилось без уваги й питання щодо правил поведінки в побуті та користування електроприладами та іншою побутовою технікою.

Усім співрозмовникам рятувальники вручили поліграфічну продукцію на дану тематику.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області продовжують контролювати деякі родини. У понеділок, 6 листопада, провели плановий виїзд у Картамиський старостинський округ на Харківщині. 

Мета рейду - обстеження родини, яка на даний час потрапила у складні життєві обставини. В ході відвідування спеціалісти з’ясували рівень безпеки дитини, а батьків попередили про можливі наслідки невиконання ними своїх батьківських обов’язків. 

Детальніше про перевірки родин у Харківській області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися