Профілактичні рейди на Харківщині: які родини під контролем

У полі зору спеціалістів родини, які потрапили у складні життєві обставини

У Харківській області продовжують контролювати деякі родини. У понеділок, 6 листопада, провели плановий виїзд у Картамиський старостинський округ на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Олексіївської сільської ради.

Провідні фахівці відділу надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді ЦНСП Олексіївської сільської ради Тетяна Піщала, начальник служби у справах дітей Юлія Єршова, поліцейський офіцер Олексіївської сільської громади ВП № 1 Лозівського району РВП ГУНП в Харківській області, майор поліції Сергій Третьяков, старший інспектор ювенальної превенції ВП № 1 Лозівського району РВП ГУНП в Харківській області Вікторія Ленівенко здійснили плановий виїзд у Картамиський старостинський округ. Мета рейду - обстеження родини, яка на даний час потрапила у складні життєві обставини.

В ході відвідування спеціалісти з’ясували рівень безпеки дитини, а батьків попередили про можливі наслідки невиконання ними своїх батьківських обов’язків. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю, 26 жовтня, у з метою запобігання виникненню пожеж та надзвичайних ситуацій через порушення правил пожежної безпеки у побуті провели профілактичні рейди. Родинам нагадали про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. В ході проведення рейдів спеціалісти обстежили наявність безпечних умов для дітей, перевірили стан печей в будинках, надали рекомендації щодо покращення протипожежного захисту помешкань.

Детальніше про проведення рейдів у Харківській області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися