У Харкові на Клочківській сталася аварія: є постраждалі

Поліція з’ясовує обставини ДТП з постраждалим

Зіткнення автомобілів "Ford" та "ВАЗ" сталося сьогодні у Харкові. 72-річного водія "ВАЗу" доставили в лікарню. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

10 листопада на вулиці Клочківській авто "Ford" під керуванням 24-літнього чоловіка зіштовхнувся з автомобілем "ВАЗ", за кермом якого знаходився 72-річний водій. З тілесними ушкодженнями кермувальника "ВАЗ" доставили в лікарню.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стався скандал між мешканцем будинку та компанією, що сиділа біля під’їзду

Чоловік спочатку вистрілив в групу людей, другим пострілом поцілив в ногу дівчині. Постраждала отримала легкі тілесні ушкодження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

10 вересня до Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про конфлікт між мешканцем будинку та компанією молоді, яка сиділа біля підʼїзду. В ході словесної сварки чоловік дістав помпову рушницю та зробив кілька пострілів з вікна квартири на першому поверсі в бік молодих людей. Другий постріл потрапив в ногу дівчині. Що буде сусіду, який вирішив так розібратися з компанією, – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися