У Харківській області зникла дитина: хлопець не рідко тікав з дому

На Харківщині поліцейські упродовж години оперативно розшукали хлопця

9 листопада до чергової частини відділення поліції № 1 Красноградського РВП ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення про зникнення 14-річного хлопця. Близько 19:20 батьки виявили його відсутність та одразу зателефонували до поліції. 

Підліток раніше неодноразово уходив з дому та перебуває на профілактичному обліку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Вже за годину під час патрулювання прилеглих вулиць працівники ювенальної превенції та сектору поліцейської діяльності виявили хлопця неподалік від місця мешкання. Він пояснив, що вирішив прогулятись на свіжому повітрі. 

З дитиною та його батьками проведена профілактична робота щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові стався скандал між мешканцем будинку та компанією, що сиділа біля під’їзду

Чоловік спочатку вистрілив в групу людей, другим пострілом поцілив в ногу дівчині. Постраждала отримала легкі тілесні ушкодження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

10 вересня до Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про конфлікт між мешканцем будинку та компанією молоді, яка сиділа біля підʼїзду. В ході словесної сварки чоловік дістав помпову рушницю та зробив кілька пострілів з вікна квартири на першому поверсі в бік молодих людей. Другий постріл потрапив в ногу дівчині. Що буде сусіду, який вирішив так розібратися з компанією, – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися