У Харкові біля суду відбулося масове зіткнення активістів (ВІДЕО)

Прихильники "потоновців" обурилися дії націоналістичних організацій і зажадали, щоб учасники мітингу зняли свої маски і показали себе

У Харківському апеляційному суді сьогодні, 18 червня, розглядають апеляцію на запобіжний захід лідеру організації "Потон" Павлу Онищенко. Як повідомляє "Об'єктив", за півгодини до слухання апеляції під судом відбулися зіткнення між організаціями "Фрайкор", "Правий сектор" і знайомими, друзями підозрюваних.

"Ватний Потон", "Ні псевдо активізму", "Ні проросійським колаборантам" – з такими гаслами стояли представники націоналістичних організацій. У відповідь на це прихильники "потоновців" обурилися і зажадали, щоб ті зняли свої маски і показали себе.

Взятого під варту Онищенка в апеляційний суд не привезли. Це зробили і для дотримання карантинних норм, і для того, щоб не провокувати активістів. Апеляцію будуть слухати по відеозв'язку.

Нагадаємо, 3 червня в Краснокутському районі стався напад на патрульних. Як повідомили в облуправлінні поліції, автомобіль копів, які виїхали на територію району по службовій справі, оточили чоловіки з палицями, сокирою і зброєю. Представившись поселенцями Слобожанської Січі (активісти організації "Потон"), молодики почали погрожувати правоохоронцям, і справа закінчилася стріляниною.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися