На "Барабашово" торговці розпалили вогонь і загрожують харківським Майданом

Працівники харківського ринку "Барабашово" хочуть зустрітися з генеральним прокурором України Іриною Венедиктовою і народними депутатами

Сьогодні співробітники ТЦ "Барабашово" влаштували акцію протесту і розпалили вогонь в бочках на знак того, що готові влаштувати свій харківський Майдан. До радикальних дій підприємців штовхнуло те, що незабаром через територію ринку почнуть будувати дорогу.

У профспілці кажуть, що спробують зустрітися з генеральним прокурором України Іриною Венедиктовою і з народними депутатами. Якщо їх почують і план по будівництву дороги кане в лету, протести на "Барабашово" припиняться.

picture

Нагадаємо, у Харківському апеляційному суді сьогодні, 18 червня, розглядають апеляцію на запобіжний захід лідеру організації "Потон" Павлу Онищенко. За півгодини до слухання апеляції під судом відбулися зіткнення між організаціями "Фрайкор", "Правий сектор" і знайомими, друзями підозрюваних. "Ватний Потон", "Ні псевдо активізму", "Ні проросійським колаборантам" – з такими гаслами стояли представники націоналістичних організацій. У відповідь на це прихильники "потоновцев" обурилися і зажадали, щоб ті зняли свої маски і показали особи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися