У Харкові стався вибух: перекрита дорога (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Внаслідок пригоди перекрито Полтавський Шлях

Жителі Харкова почули потужний вибух. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію місцевих Telegram-каналів. 

Повідомлялося, що після вибуху сталася пожежа на ОККО біля вокзалу - горить машина. “Читачі повідомляють, що рятувальники вже на місці, тушать”, - повідомляють місцеві пабліки.

А тим часом Полтавський Шлях перекрито. Повідомляється, що вибух побутовий, не ворожий приліт.

За попередньою інформацією стався вибух заправної колонки. Повідомляють, що постраждав заправник, з численними опіками його забрала карета швидкої.

У патрульній поліції Харківської області повідомили, що через вибух на АЗК тимчасово обмежено рух на вулиці Полтавський шлях від вулиці Євгена Котляра до вулиці Рильєва.

“Патрульні одними з перших прибули на місце. Спільно з іншими службами поліцейські надають допомогу потерпілим на місцях, забезпечують безперешкодний проїзд медиків та рятувальників, здійснюють охорону місця подій. Обмеження триватимуть до завершення роботи екстрених служб”, - уточнили в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліція з’ясовує обставини ДТП, в якій постраждала дитина. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Щодо подробиць пригоди, то у поліції пояснили, що 9 листопада на вулиці Конєва 36-річна жінка-водій автомобіля Hyndai Getz, здійснюючи поворот, не надала перевагу в русі автівці Audi 100 під керуванням водія 2001 року народження, який їхав у зустрічному напрямку.  Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав 6-річний хлопчик - пасажир автомобіля Hyndai Getz. Дитині надано домедичну допомогу та доставлено до лікарні.

“Слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - пояснили у поліції.

А 8 листопада на 93 км автодороги М-03 Київ — Харків — Довжанський сталася дорожньо-транспортна пригода з травмованими. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію патрульної поліції України. Аварія виникла за участі двох вантажних автомобілів, рух транспорту в напрямку міста Київ ускладнений.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися