Водіїв попередили про ускладнення руху через ДТП: подробиці

Аварія виникла за участі двох вантажних автомобілів

На 93 км автодороги М-03 Київ — Харків — Довжанський сталася дорожньо-транспортна пригода з травмованими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції України. 

Аварія виникла за участі двох вантажних автомобілів, рух транспорту в напрямку міста Київ ускладнений.

“На місці автопригоди працюють всі відповідні служби. Патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху”, - повідомили у патрульній поліції та порадили водіям планувати маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації.

“Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, а найголовніше — бережіть життя своє та близьких!”, - наголосили у патрульній поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у жовтні у Харкові сталася ДТП за участі п’яти автомобілів - поліція Харкова з’ясовує обставини ДТП. 

Повідомлення про аварію на проспекті Героїв Харкова надійшло до поліції 26 жовтня близько 10:40. Водій “Mitsubishi Galant” скоїв зіткнення з транспортними засобами “Audi A6”, “Hyundai Sonata”, “Skoda Rapid”, з наступним наїздом на автомобіль “ВАЗ 2106”.

Внаслідок зіткнення 45-річний водій “Hyundai Sonata” отримав забої. Його доставили до лікарні. Інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку.

Також дорожньо-транспортна пригода сталася 23 жовтня близько 14:00 на автошляху “Київ - Харків - Довжанський” на повороті неподалік села Іскра Ізюмського району. Щодо наслідків аварії, то у поліції уточнили, що внаслідок ДТП загинув водій автомобіля "ЛАДА". Його особу встановлювали. 35-річну жінку, яка керувала автомобілем Volkswagen Golf, з травмами доставили до місцевої лікарні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися