У Шевченківському районі Харкова сталася складна аварія

У Шевченківському районі усунули понад 500 аварій на водоводах

З початку року бригади аварійно-відновлювальних робіт КП "Харківводоканал" ліквідували 510 аварій на трубопроводах і впорядкували 462 оглядові колодязі в Шевченківському районі.

Як повідомив 13 жовтня начальник районної служби Андрій Цілогородцев, вихідними бригади  виконали великий обсяг робіт, інформують "Коментарі. Харків".

"Найскладніша аварія сталася на водоводі діаметром 1000 мм на вул. Макаренка. Цей трубопровід забезпечує водою велику кількість харків'ян, тож оперативно усунули пошкодження без відключення водопостачання. Також з водою під час ремонтів магістралей були мешканці пр. Людвіга Свободи та вул. Шовковичної. Паралельно капітально відремонтували чотири оглядові колодязі та встановили два пожежні гідранти", - повідомив Андрій Цілогородцев.

Інформацію про аварійні ситуації приймають за тел.: 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Дорожники Харківщини готуються цілодобово чергувати на державних трасах: деталі

Траси регіону, що фактично знаходиться на лінії фронту, мають бути проїзними та безпечними у будь-яку пору року. Тому на Харківщині завершується підготовка доріг до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Підприємства, що займаються обслуговуванням та зимовим утриманням доріг, готові до роботи в надзвичайних ситуаціях та у разі потреби будуть працювати у режимі невідкладного реагування. Дорожники вже на 100% забезпечені піском, а днями очікується доставка партії солі, в об’ємах, достатніх для забезпечення усіх підрядників.

Чи зможе техніка вийти вчасно на маршрути – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися