У Харківській області 26 дітей знаходяться в небезпеці: подробиці

Минулої доби ворог обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області

Станом на 15.11.2023 із небезпечних громад Куп’янщини евакуювали 268 дітей. Підлягають евакуації ще 26. Евакуація триває. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

За минулу добу внаслідок удару керованою авіабомбою по с. Чернещина Ізюмського району пошкоджено приватний будинок, сталася пожежа.

У с. Козача Лопань Харківського району пошкоджено 3 житлові будинки, зазнали поранення чоловіки 70 та 77 років, госпіталізовані в стані середньої тяжкості.

Внаслідок ракетного удару по с. Сподобівка Куп'янського району, пошкоджено 2 приватні будинки.

У с. Івашки Богодухівського району мінометним обстрілом пошкоджено зерноочисний комплекс.

Крім того, під вогнем ворога були Купянськ, Вовчанськ, Липці, Стариця, Бударки, Дворічна та інші населені пункти.

У с. Григорівка Ізюмського району на вибуховому пристрої підірвався цивільний автомобіль. Загинув чоловік 33 років, чоловік 35 років зазнав поранення та був госпіталізований.

"На Куп'янському напрямку наші захисники за добу відбили 8 атак росіян в районах Синьківки та Петропавлівки. Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 7,7 га території та знешкодили 86 вибухонебезпечних предметів", – повідомив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Хогвартс по-харківськи: університет міста запрошує на магічні факультети

Каразінський пропонує школярам можливість відчути себе студентами. Учнів 8–11 класів запрошують узяти участь у Karazin Weekends Legacy — проєкті, який дозволить на повну зануритися в магічне студентське життя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ імені В. Н. Каразіна.

Старт проєкту — 18 листопада. Подробиці – за посиланням.

Дорожники Харківщини готуються цілодобово чергувати на державних трасах: деталі

Траси регіону, що фактично знаходиться на лінії фронту, мають бути проїзними та безпечними у будь-яку пору року. Тому на Харківщині завершується підготовка доріг до експлуатації в осінньо-зимовий період.

Підприємства, що займаються обслуговуванням та зимовим утриманням доріг, готові до роботи в надзвичайних ситуаціях та у разі потреби будуть працювати у режимі невідкладного реагування. Дорожники вже на 100% забезпечені піском, а днями очікується доставка партії солі, в об’ємах, достатніх для забезпечення усіх підрядників.

Чи зможе техніка вийти вчасно на маршрути – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися