У Харкові вночі загинула людина: що трапилося

Чоловік загинув на пожежі у власному будинку

На одній з побутових пожеж, що трапилась о 01:23 18 листопада, загинув 35-річний чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Подія виникла у приватній оселі за адресою: м. Харків, проїзд Невельського, 9. Вогонь ліквідували бійці 11-ї частини ДСНС о 05:15. Вони ж і відшукали обгоріле тіло загиблого під уламками згорілих будівельних конструкцій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області зводять ще одне велике бомбосховище

Вартість цього об’єкта майже 73 млн грн, будівництво розраховане на 2 роки.

"На сьогодні облаштували тимчасові проїзди та споруди, фундаментну плиту, а також здійснено земляні роботи. Будівельники до кінця місяця планують завершити роботи з улаштування зовнішніх монолітних стін укриття.

Олег Синєгубов також підкреслив, що укриття також відповідатиме високим стандартам безпеки та стане тим безпечним освітнім середовищем, де можна буде проводити заняття для дітей в режимі офлайн.

Де будують укриття – читайте за посиланням.

Чи буде підвищення тарифу на електроенергію для населення з 1 січня повідомили у Міненерго

Низка ЗМІ та телеграм-каналів поширили недостовірну інформацію про нібито підвищення тарифу на електроенергію для населення з 1 січня 2024 року, посилаючись у своїх повідомленнях на інтерв’ю голови НКРЕКП Костянтина Ущаповського. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства енергетики України.

"Сам спікер не робив таких стверджень у своєму інтерв’ю. НКРЕКП публічно спростувала інформацію, викладену у журналістських повідомленнях. Своєю чергою Міненерго звертається до українських журналістів бути пильними та не спотворювати інформацію, особливо у таких важливих та чутливих для населення питаннях, як підвищення тарифів", – зазначають у міністерстві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися