Втекла з дому після сварки: що сталося з дівчинкою в Харкові (ФОТО)

Дівчинка сховалася у підʼїзді дому та не хотіла повертатися

У Харкові поліцейські оперативно розшукали зниклу дівчинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції уточнили, що 20 листопада до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення від 33-річної жінки про те, що її 13-річна донька напередодні ввечері самовільно пішла з дому та не повернулася до ранку. 

Працівники ювенальної превенції ВП ХРУП № 1 оперативно встановили місце перебування втікачки. Дівчинка після сварки із матірʼю сховалася у підʼїзді дому та не хотіла повертатися. 

“З метою недопущення подібних випадків у майбутньому, правоохоронці провели з родиною профілактичну роботу”, - зазначили у поліції Харківської області.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що особовий склад ГУНП в Харківській області за добу (станом на 19 листопада, - ред.) доставив до територіальних підрозділів для перевірки 90 осіб.

Причина затримання - підозра у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності. З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями на блокпостах регіону перевірили понад 1900 транспортних засобів. 

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 3 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

Також під час санкціонованого обшуку у домоволодінні 49-річного харків'янина правоохоронці виявили два корпуси гранати Ф-1 та підривачі. Детальніше про це читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися