У Харкові та області за добу затримали 90 осіб: що сталося

На Харківщині за добу виявили кілька випадків обігу наркотиків

Особовий склад ГУНП в Харківській області доставив до територіальних підрозділів для перевірки 90 осіб. Про це йдеться у зведенні поліції Харківської області за минулу добу, повідомляють “Коментарі. Харків”. 

Причина затримання - підозра у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями на блокпостах регіону перевірили понад 1900 транспортних засобів. 

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 3 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

Також під час санкціонованого обшуку у домоволодінні 49-річного харків'янина правоохоронці виявили два корпуси гранати Ф-1 та підривачі. Чоловік пояснив, що боєприпаси він знайшов у селищі Старий Салтів Чугуївського району у жовтні 2022 року. У поліції повідомили, що вирішується питання про обрання порушнику запобіжного заходу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська продовжують обстрілювати Харківську область. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.

Зокрема, під ворожий вогонь потрапили: 

  • Козача Лопань Харківського району,

  • Огірцеве, Гатище, Плетенівка Чугуївського району,

  • Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка Куп'янського району. 

Також окупанти обстрілювали інші населені пункти.

Детальніше про ситуацію на Куп'янському напрямку читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися