На Харківщині викрили серійного крадія (ФОТО)

Загалом за місяць чоловік здійснив 8 крадіжок

Поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який скоїв низку крадіжок з магазинів у Чугуївському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що 46-річний місцевий житель, неодноразово судимий за майнові злочини, навідувався до маркетів, клав собі до кишень та ховав під одягом товар з вітрин. Чоловік викрав парфумовану воду, гаманці, засоби гігієни, шампуні, дезодоранти, бальзами, жіночу сумку та інші речі. Загалом за місяць чоловік здійснив 8 крадіжок.

“Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України”, - уточнили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що особовий склад ГУНП в Харківській області за добу (станом на 19 листопада, - ред.) доставив до територіальних підрозділів для перевірки 90 осіб.

Причина затримання - підозра у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями на блокпостах регіону перевірили понад 1900 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 3 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини. Також під час санкціонованого обшуку у домоволодінні 49-річного харків'янина правоохоронці виявили два корпуси гранати Ф-1 та підривачі. Детальніше про це читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися