Згорів позашляховик харківської блогерки: поліцейські затримали палія

Зловмисником виявився 32-річний житель Харкова

У Харкові поліцейські затримали чоловіка, який підпалив автомобіль на проспекті Перемоги. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

Поліцейські провели огляд місця події і вилучили речові докази, встановили особистості власників пошкоджених автомобілів. За кілька годин поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України 32-річного харків'янина, причетної до скоєння злочину.

Встановлено, що зловмисник підпалив автомобіль Jeep. Через деякий час вогонь перекинувся на поруч припаркований Volkswagen.

За фактом події слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 10 років. Причини та всі обставини кримінального злочину встановлюються.

Нагадаємо, інцидент стався сьогодні вночі о 03:15. Позашляховик належить відомоій харківській блогерші Тетяні Коряк. Останнім часом дівчина активно підтримує свою подругу в боротьбі проти полтавської клініки пластичної хірургії, де раніше їй знівечили груди.





Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися