Під Харковом люди у холоди залишилися без газу: подробиці

Газмережі відновили газопостачання до 320 будинків Харківського району

Фахівці Харківської філії "Газмережі" відновили газопостачання до 320 будинків у Харківському районі, які залишились без газу через обстріли росіянами населених пунктів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Аби люди не залишились без енергоносія у холоди, "Газмережі" відремонтували перебиті труби та повернули газ у домоволодіння протягом однієї доби.

Ремонти пошкоджених газопроводів проведені у двох населених пунктах Харківського району.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зараз відбувається на Куп’янському напрямку: ситуація станом на ранок

Окупанти продовжують вести наступ біля Синьківки та Петропавлівки

Авіаційних ударів зазнали: Синьківка та Петропавлівка Харківської області.

Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Ветеринарне та Бударки Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області, де Силами оборони відбито 3 атаки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів, зокрема, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка Харківської області.

Мер Харкова відповів на обурення українців, військові підтримали

Ігор Терехов відповів на "скандальну" статтю видання Forbes, яке опублікувало видатки бюджетів обласних центрів України на благоустрій та оборону країни. В цьому рейтингу Харків опинився на передостанньому місці за кількістю виділених коштів на ЗСУ.

Мер Харкова повідомив, що за час повномасштабної російської агресії з бюджету Харкова було виділено 825 мільйонів гривень на забезпечення оборони та безпеки міста. У 2023-му – 474 мільйони гривень.

"Усі бригади, які зверталися за підтримкою до Харкова, отримали цю підтримку. Жодній військовій частині ми не відмовили.

Крім цього, практично всі комунальні підприємства міста системно і безоплатно надають необхідну допомогу армії та іншим структурам, задіяним у захисті нашої країни та її населення", – підкреслив Ігор Терехов.

Хто з військових підтримав мера Харкова, та на що ще витрачають гроші з бюджету – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися