У Харківському університеті пішов з життя завідувач кафедри

В Університеті Каразіна повідомили про втрату одного з викладачів

У Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна повідомили, що пішов з життя кандидат філологічних наук, доцент Володимир Олександрович Гуторов, який завідував кафедрою загального та прикладного мовознавства філологічного факультету.

"Володимир Олександрович був унікальною обдарованою особистістю. Всі друзі, колеги, учні та студенти пам’ятатимуть його людяність, високий професіоналізм і неповторне почуття гумору.

У 1993 році Володимир Гуторов закінчив університет, де навчався за спеціальністю прикладна лінгвістика. Він знайшов своє покликання і вже у 2003 році повернувся до альма-матер.

Це непоправна втрата для кафедри, факультету, університету та всіх, хто знав і любив Володимира Олександровича. Пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях", – написали в ХНУ.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова відповів на обурення українців, військові підтримали

Ігор Терехов відповів на "скандальну" статтю видання Forbes, яке опублікувало видатки бюджетів обласних центрів України на благоустрій та оборону країни. В цьому рейтингу Харків опинився на передостанньому місці за кількістю виділених коштів на ЗСУ.

Мер Харкова повідомив, що за час повномасштабної російської агресії з бюджету Харкова було виділено 825 мільйонів гривень на забезпечення оборони та безпеки міста. У 2023-му – 474 мільйони гривень.

"Усі бригади, які зверталися за підтримкою до Харкова, отримали цю підтримку. Жодній військовій частині ми не відмовили.

Крім цього, практично всі комунальні підприємства міста системно і безоплатно надають необхідну допомогу армії та іншим структурам, задіяним у захисті нашої країни та її населення", – підкреслив Ігор Терехов.

Хто з військових підтримав мера Харкова, та на що ще витрачають гроші з бюджету – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися