У місті на Харківщині немає води: де буде підвіз

Через аварію на водоводі, мешканці міста залишилися без води

КП "Чугуїввода" повідомляє, що у зв'язку з аварійно-ремонтними роботами на водоводі Д-300  22.11.2023р. буде виконуватися підвіз води за наступними адресами:

вул. Карбишева буд.1, 2, 3 (біля магазину) - 11:00;

вул. Манежна (біля буд. № 31) - 11:40;

вул. Літвінова (біля буд. №22) - 12:20;

вул. Гвардійська (у дворі в районі буд. №23, 23А, 23Б) - 13:00;

вул. Гвардійська (буд. №46) - 13:40.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова відповів на обурення українців, військові підтримали

Ігор Терехов відповів на "скандальну" статтю видання Forbes, яке опублікувало видатки бюджетів обласних центрів України на благоустрій та оборону країни. В цьому рейтингу Харків опинився на передостанньому місці за кількістю виділених коштів на ЗСУ.

Мер Харкова повідомив, що за час повномасштабної російської агресії з бюджету Харкова було виділено 825 мільйонів гривень на забезпечення оборони та безпеки міста. У 2023-му – 474 мільйони гривень.

"Усі бригади, які зверталися за підтримкою до Харкова, отримали цю підтримку. Жодній військовій частині ми не відмовили.

Крім цього, практично всі комунальні підприємства міста системно і безоплатно надають необхідну допомогу армії та іншим структурам, задіяним у захисті нашої країни та її населення", – підкреслив Ігор Терехов.

Хто з військових підтримав мера Харкова, та на що ще витрачають гроші з бюджету – читайте за посиланням.

Що зараз відбувається на Куп’янському напрямку: ситуація станом на ранок

Окупанти продовжують вести наступ біля Синьківки та Петропавлівки

Авіаційних ударів зазнали: Синьківка та Петропавлівка Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Ветеринарне та Бударки Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області, де Силами оборони відбито 3 атаки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів, зокрема, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися