Що сталося в Шевченківському районі Харкова (ФОТО)

В одному з районі в Харкова сталася аварійна ситуація на водогоні

Ремонтна бригада КП "Харківводоканал" сьогодні, 22 листопада, почала усунення 13 аварійних ситуацій на водоводах міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Зокрема, значний обсяг відновлювальних робіт запланований у Шевченківському районі.

"У пріоритеті - усунення пошкоджень на ділянці водоводу діаметром 1400 мм на вул. Авіахімічній. Зважаючи на те, що цей трубопровід забезпечує водою велику кількість харків'ян, ремонт проводимо без відключення водопостачання. Паралельно на вул. Балакірєва міняємо ділянку магістралі діаметром 100 мм та плануємо встановити новий пожежний гідрант, а на вул. Ахсарова капітально відремонтуємо оглядовий колодязь", - розповів провідний інженер районної служби Юрій Грищенко.

Повідомити про виток води можна за тел.: 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова відповів на обурення українців, військові підтримали

Ігор Терехов відповів на "скандальну" статтю видання Forbes, яке опублікувало видатки бюджетів обласних центрів України на благоустрій та оборону країни. В цьому рейтингу Харків опинився на передостанньому місці за кількістю виділених коштів на ЗСУ.

Мер Харкова повідомив, що за час повномасштабної російської агресії з бюджету Харкова було виділено 825 мільйонів гривень на забезпечення оборони та безпеки міста. У 2023-му – 474 мільйони гривень.

"Усі бригади, які зверталися за підтримкою до Харкова, отримали цю підтримку. Жодній військовій частині ми не відмовили.

Крім цього, практично всі комунальні підприємства міста системно і безоплатно надають необхідну допомогу армії та іншим структурам, задіяним у захисті нашої країни та її населення", – підкреслив Ігор Терехов.

Хто з військових підтримав мера Харкова, та на що ще витрачають гроші з бюджету – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися