У Харківській області виникла масштабна пожежа на дорозі (ФОТО)

Причина виникнення пожежі встановлюється

У Харківському районі вогнеборці ліквідували пожежу у вантажному автомобілі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

22 листопада о 17:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у вантажному автомобілі, що загорівся під час руху. Подія сталася на 2-му кілометрі траси Харків-Красноград-Перещепіно.  

До місця події направили 2 оперативні відділення 48-ї Державної пожежно-рятувальної частини з міста Люботин. На момент прибуття вогнеборців горіла вантажівка на площі близько 30 кв.м.  

О 17:36 пожежу вдалось локалізувати та о 18:29 повністю ліквідувати. Причина виникнення пожежі встановлюється. Постраждалих немає.

pictureРаніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові під час пожежі у багатоповерхівці вогнеборці врятували літню жінку. 

У ДСНС розповіли, що 16 листопада об 11:52 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у чотирнадцятиповерховому житловому будинку за адресою: м. Харків, пр. Петра Григоренка, 45. До місця події направили 2 оперативні відділення 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини і автодрабину. На момент прибуття вогнеборців у квартирі на 5-му поверсі горіли домашні речі. Площа пожежі склала близько 10 кв. м. У щільно задимленій квартирі рятувальники відшукали 84-жінку, яка встигла отримати отруєння чадним газом. Її негайно винесли на свіже повітря і передали медикам швидкої.

Детальніше про причини пожежі у багатоповерховому будинку читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися