Гуляла з друзями, а ввечері перестала виходити на зв'язок: що сталося з дівчиною

Дівчина залишилась ночувати у свого знайомого

На Харківщині поліцейські розшукали неповнолітню дівчину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції пояснили, що вранці 22 листопада до відділу поліції № 2 Чугуївського РУП надійшло повідомлення про зникнення 13-річної дівчини. Мати дитини розповіла, що донька пішла гуляти з друзями 21 листопада та після 19:00 години перестала виходити на зв'язок. 

Поліцейські перевірили місця ймовірного перебування дитини, опитали друзів та знайомих, здійснили моніторинг її акаунтів у соціальних мережах. Як з'ясувалося, дівчина залишилась ночувати у свого знайомого. Поліцейські  передали дитину матері. 

“Співробітники ювенальної превенції провели з дівчиною профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому”, - повідомили у поліції.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліцейські оперативно розшукали зниклу дівчинку. 

У поліції уточнили, що 20 листопада до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення від 33-річної жінки про те, що її 13-річна донька напередодні ввечері самовільно пішла з дому та не повернулася до ранку.  Працівники ювенальної превенції ВП ХРУП № 1 оперативно встановили місце перебування втікачки.

Дівчинка після сварки із матірʼю сховалася у підʼїзді дому та не хотіла повертатися.  “З метою недопущення подібних випадків у майбутньому, правоохоронці провели з родиною профілактичну роботу”, - зазначили у поліції Харківської області.

Детальніше про ситуацію, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися