Погані новини для любителів дрифту у Харкові: поліція реагуватиме жорстко

Очільник Патрульної поліції Харківщини висловився щодо харківських стрітрейсерів

Патрульні поліцейські Харкова більше не будуть проводити лише профілактичні бесіди із місцевими стрітрейсерами. Про це у своєму дописі на Фейсбук повідомив начальник Патрульної поліції Харківської області Віктор Левченко.

Повне звернення очільника патрульних до любителів дрифту:

"Можливо, комусь здалось, що настали мирні часи, що війна десь там по телевізору і можна дозволяти собі вночі шліфувати асфальт, дратуючи Харків'ян, що і так нерідко прокидаються під звуки вибухів.

Можливо, хтось вважає, що йому дозволено таким чином виказувати зневагу воїнам, які раз в пів року вилазять з посадок до рідного міста, щоб обійняти сім'ю і згадати, що таке спати в ліжку.

Для таких персонажів в мене погані новини:

По-перше, війна всього в парі десятків кілометрів від Харкова, і те, що по місту щодня не прилітають ворожі снаряди і міни це заслуга воїнів Сил Оборони України, яким за це крихке почуття безпеки завдячує вся країна.

По-друге, на такий прояв неповаги патрульна поліція реагуватиме максимально жорстко і законно. На терпимість і розуміння не розраховуйте, в країні війна - профілактичні бесіди закінчились.

По-третє, всі ваші навички і уміння швидкої, агресивної їзди будуть дуже корисні для доставки БК на позиції, або евакуації поранених під ворожим вогнем. Адреси територіальних центрів комплектування підкажемо.

На вулицях Харкова має бути порядок, а він починається з поваги один до одного", – зазначив Віктор Левченко.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ.

Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Для цього є декілька способів – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися