У Харкові ліквідовують серйозну аварію: є складності

Колектор у Харкові планують відновити до середини грудня

Бригади КП "Харківводоканал" проводять аварійно-ремонтні роботи на колекторі, який приймає стоки з вулиць Малиновського та Коцарської в Холодногірському районі.

Про це сьогодні, 24 листопада, повідомив начальник дільниці з ремонту мереж каналізації В'ячеслав Язиков, інформують "Коментарі. Харків".

За його словами, аварійна ділянка колектору знаходиться на перехресті з жвавим рухом транспорту та пролягає у непростих водно-геологічних умовах, що ускладнює виконання ремонту.

"Плануємо закінчити відновлення колектору до середини грудня", - зазначив він.

Колектор оновлюють сучасними поліетиленовими трубами, які не піддаються газовій корозії і довговічніші, ніж залізобетонні. Ремонтні роботи проводяться без відключення водовідведення (для цього КП налагодило тимчасове перекачування стоків). Після впорядкування ділянку передадуть дорожнім службам для подальшого асфальтування та відновлення руху транспорту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ.

Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Для цього є декілька способів – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися