ЗМІ: У ДСНС проводять внутрішнє розслідування щодо самогубства рятувальника в Харкові

Офіційну відповідь щодо загибелі співробітника ДСНС мають дати впродовж тижня

Головне управління ДСНС в коментарі Ґвара медіа повідомили про розслідування випадку скоєння самогубства співробітником управління у Харкові Олексієм Гаєвським. Така інформація також раніше ширилися соцмережами, інформують "Коментарі. Харків".

"Ми знаємо про цей випадок та готуємо офіційну відповідь. У ДСНС триває внутрішнє розслідування, плануємо дати відповідь протягом декількох тижнів", – прокоментував тимчасово виконуючий обов’язки голови ДСНС України Володимир Демчук.

У пресслужбі ДСНС Харківщини повідомили Ґвара медіа, що факт загибелі співробітника є і зараз правоохоронні органи розслідують цю справу. За словами представника ДСНС розглядаються різні версії самогубства чоловіка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ.

Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Для цього є декілька способів – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися