У Харківській області обвалився міст: як його використовують (ФОТО, ВІДЕО)

У міській раді зазначили, що міст можуть використовувати пішоходи

На початку тижня, 20 листопада 2023 року в Ізюмі сталася непередбачувана аварійна ситуація. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

У міськраді повідомили, що одна із конструкцій пішохідного моста через сильні пориви вітру була зламана і впала додолу.

Заступник начальника Ізюмської міської військової адміністрації Максим Стрельник  розповів, що цей міст був дуже пошкоджений під час збройної агресії росії проти України на початку березня 2022 року.

Під час тимчасової окупації це був єдиний пішохідний шлях між двома частинами міста, які розділені річкою Сіверський Донець.

Після деокупації міста було проведено поточні роботи по ремонту настилу, щоб можна було мешканцям безпечно переходити з однієї сторони міста на іншу.

picture

“Наразі, як ви бачите комунальники проводять поточні ремонтні роботи для того, щоб відремонтувати ті пошкодження, які відбулися нещодавно. Але наразі ці конструкції цілі, він придатний для пересування пішоходів, тому користуючись нагодою закликаю мешканців, які постійно користуються цим мостом все ж використовувати його, як пішохідну зону, не переміщатися на ньому транспортними засобами: мотоциклами, скутерами та іншим. Будь ласка, використовуйте міст, як пішохідну зону, а не проїжджу частину”, - звернувся чиновник до жителів міста.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області продовжують ремонтувати дороги, які були пошкоджені в результаті російської збройної агресії в Україні.

Де у Харківській області відновили проїзд транспорту, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися