У Харкові патрульні знайшли дитину: що сталося з дівчинкою (ФОТО)

У поліції порадили, у випадку зникнення дитини не гаяти часу

Патрульні розшукали дитину та повернули її рідним. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області.

У суботу, 25 листопада, ввечері патрульні отримали виклик про зникнення дитини на проспекті Ювілейному. Стурбована жінка повідомила патрульним, що її онука пішла сама з квартири і не повернулась.

Патрульні передали опис дитини колегам у радіоефір та почали пошук дитини. Невдовзі поліцейські виявили дитину поблизу вулиці Тракторобудівників. З дівчинкою було все добре, тож її доставили до схвильованої бабусі.

picture

“Друзі, у випадку зникнення дитини, не гайте часу, одразу телефонуйте на номер 102. Зволікання в таких ситуаціях може дуже дорого коштувати”, - наголосили у патрульній поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліцейські оперативно розшукали зниклу дівчинку. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції уточнили, що 20 листопада до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення від 33-річної жінки про те, що її 13-річна донька напередодні ввечері самовільно пішла з дому та не повернулася до ранку.  Працівники ювенальної превенції ВП ХРУП № 1 оперативно встановили місце перебування втікачки. Дівчинка після сварки із матірʼю сховалася у підʼїзді дому та не хотіла повертатися.

“З метою недопущення подібних випадків у майбутньому, правоохоронці провели з родиною профілактичну роботу”, - зазначили у поліції Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися