У Харкові через коротке замикання сталася трагедія

м. Харків: на місці ліквідації пожежі виявлено тіло загиблої жінки

28 листопада о 06:20 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на пр-т Героїв Харкова в Немишлянському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До місця пожежі негайно було направлено 2 відділення чергового караулу 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах у складі 10 рятувальників. На момент їх прибуття стало відомо, що пожежа відбувається у квартирі на п’ятому поверсі. Вогнем були охоплені домашні речі. Всередині помешкання надзвичайники виявили тіло загиблої жінки, 1951 року народження.

Площа горіння склала 5 кв.м. Рятувальники локалізували його о 06:44, а о 07:20 – повністю ліквідували.

Ймовірна причина виникнення загоряння – коротке замикання електромережі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що робиться у Харківській області повідомив Олег Синєгубов

Вчора ввечері, близько 23:30 ворог завдав удару по смт Ківшарівка Куп'янського району, попередньо керованою авіабомбою. Зафіксовано влучання між житловими будинками. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Пошкоджені фасади будинків, вікна та прибудинкова територія. Без постраждалих.

За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано, зазначив очільник області.

"На Куп'янському напрямку наші захисники за добу відбили 3 атаки ворога в районах Синьківки та Петропавлівки.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 5,4 га території та знешкодили 52 вибухонебезпечних предмети", – розповів Олег Синєгубов.

Він також повідомив, що через наслідки негоди залишаються знеструмленими 86 домогосподарств с. Бородоярське Ізюмського району. Фахівці "Харківобленерго" докладають усіх зусиль для якнайшвидшого відновлення електропостачання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися