Що робиться у Харківській області, повідомив Олег Синєгубов

Без світла залишаються будинки у Харківській області

Вчора ввечері, близько 23:30 ворог завдав удару по смт Ківшарівка Куп'янського району, попередньо керованою авіабомбою. Зафіксовано влучання між житловими будинками. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Пошкоджені фасади будинків, вікна та прибудинкова територія. Без постраждалих.

Протягом доби ворог обстрілював населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів.

Зокрема, під ворожими ударами перебували Стариця та Тихе Чугуївського району, Синьківка, Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне та Строївка Куп'янського району.

За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано, зазначив очільник області.

"На Куп'янському напрямку наші захисники за добу відбили 3 атаки ворога в районах Синьківки та Петропавлівки.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 5,4 га території та знешкодили 52 вибухонебезпечних предмети", – розповів Олег Синєгубов.

Він також повідомив, що через наслідки негоди залишаються знеструмленими 86 домогосподарств с. Бородоярське Ізюмського району. Фахівці "Харківобленерго" докладають усіх зусиль для якнайшвидшого відновлення електропостачання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріли та атаки на Харківщині продовжуються: чи є успіхи

Протягом минулої доби на фронті відбулося 84 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 8 авіаційних ударів, здійснив 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Авіаційних ударів зазнала Степова-Новоселівка Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки та Петропавлівки Харківської області, де Силами оборони відбито 3 атаки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема, Синьківка, Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися