На Харківщині застрягла фура з гуманітарним вантажем (ФОТО)

Водій віз гуманітарний вантаж для мешканців прифронтових населених пунктів

У Чугуївському районі рятувальники допомогли водієві фури виїхати з багнюки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

У вівторок, 28 листопада, рятувальники 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини долучались для надання допомоги водієві фури, який потрапив у складну ситуацію. Водій з’їхав з твердого покриття дороги поблизу селища Вільча Чугуївського району та застряг у багнюці. За його словами, він помилково скерував свою вантажівку "DAF" та ґрунтову дорогу, збившись зі шляху. У напівпричепі знаходилось 20 тонн гуманітарного вантажу, призначеного для мешканців прифронтових населених пунктів. 

У ДСНС розповіли, що багатотонна машина відразу застрягла у багнюці та не могла подолати це бездоріжжя. “Аби витягти фуру на асфальтовану дорогу, рятувальники застосували відразу 2 всюдихідних рятувальних автомобілів. На щастя їхньої потужності виявилось достатньо і врешті гуманітарний вантаж попрямував до адресатів”, - повідомили у ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція інкримінує водієві вчинення одразу двох злочинів - він скоїв наїзд на двох військовослужбовців на Харківщині.

У поліції Харківської області уточнили, що водій Subaru Forester, рухаючись у бік Золочева, наїхав на військовослужбовців, які стояли на узбіччі попереду припаркованого автомобіля Volkswagen Golf. Після скоєння ДТП водій втік з місця, не надавши допомогу постраждалим. Один з чоловіків помер на місці ДТП, другий - у лікарні через кілька днів після аварії.

Про деталі смертельної аварії читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися