У Харківській області невідомий облив дітей бензином та підпалив (ВІДЕО)

Нетверезий чоловік напав на дітей, облив пальним та підпалив

Відео з камер спостереження шокує – дорослий чоловік чіпляється до компанії підлітків в магазині, а потім виливає на них горючу рідину та підпалює. На щастя діти встигли втекти. Подія сталася у Красноградському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергія Болвінова.

"Все сталося в с. Станичне. Ми вже знаємо, що нападник був нетверезим, вже затримали його.

Четверо дівчат та хлопець сиділи за столиком, коли до них підійшов місцевий безробітний, який зловживає спиртним.

Причини, з яких він напав на дітей, невідомі – рідину він вилив за секунду, одразу підпалив і вже за мить вся компанія підлітків опинилася у вогні", – розповів головний слідчий Харківщини.

Наймолодшій потерпілій одинадцять років, найстарший – сімнадцять.

Дії затриманого слідчі кваліфікують як замах на умисне вбивство двох або більше осіб, в тому числі малолітніх дітей, способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

За даними Поліції Харківщини, підлітків направили до медичного закладу. Наразі їх життю та здоровʼю нічого не загрожує.

З місця події поліцейські вилучили пляшку з речовиною та верхній одяг потерпілих зі слідами горіння.

Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За санкцією статті йому загрожує до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ.

Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Корисні контакти – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися