У Харківській області сталася трагедія: причиною стала необережність

Чугуївський район: рятувальники ліквідували пожежу у прикордонному селі, де загинув чоловік

29 листопада о 06:22 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватній оселі на вул. Садовій у прикордонному селі Новоолександрівка Вовчанської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На її ліквідацію виїхали вогнеборці 66-го Державного пожежно-рятувального посту. Їм на допомогу також направили добровольців-вогнеборців місцевого сільськогосподарського підприємства. Прибувши до місця виклику, рятувальники застали вже розвинену пожежу, яка повністю охопила дах будинку площею 60 кв.м. Під час пожежогасіння вони виявили тіло загиблого чоловіка, 1985 року народження.

Вогонь локалізували о 07:05, ліквідували о 10:06. За попередніми даними причиною виникнення загоряння стала необережність під час паління.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові встановлюють спеціальні пішохідні переходи

Для захисту пішоходів від падіння снігу та бурульок у Харкові обладнають спеціальні переходи

У рамках підготовки до зими бригади КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" встановлюють пішохідні переходи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Вони призначені для захисту пішоходів від падіння снігу та бурульок. Де встановили такі конструкції – читайте за посиланням.

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ.

Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Корисні контакти – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися