Завтра у Харківській області не буде води (адреси)

У Старому Салтові не буде води з самого ранку

Завтра, 1 грудня з 8:00 у зв’язку з виконанням ремонтних робіт буде призупинено водопостачання в смт Старий Салтів Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Так, води не буде за адресами:

•  вул. Молодівська;

•  вул. Марченка;

•  вул. Травнева;

•  вул. Лесі Українки;

•  вул. Щербака;

•  провул. Банний.

Також у Дергачах з 23:00 30 листопада до 13:00 1 грудня (час орієнтовний) профільними службами проводитимуться ремонтні роботи із заміни труби на одній із ділянок водогону центральної мережі. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко.

Водопостачання буде відсутнє у багатоповерхових будинках району "Ізраїль" у зазначений час. Мешканців просять запастися питною та технічною водою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові декомунізують центр міста (ФОТО)

У центрі Харкова, на вулиці Сумській декомунізують одну з будівель. Про це повідомляють спостерігачі у соцмережі, інформують "Коментарі. Харків".

Так, на фото видно, що комунальники закривають колони на одній з будівель у центрі Харкова прапорами України. На цих колонах є ліпнина з зображеннями комуністичних символів, серпів та молотів. Зазначається, що згодом цю ліпнину мають замінити.

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ.

Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Корисні контакти – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися