Наловили риби на 50 тисяч гривень: скільки років загрожує пенсіонерам

На Харківщині поліцейські викрили двох рибалок у незаконному промислі

Чоловіки з човна здійснювали вилов риби сіткою. Їх викрили на місці скоєння злочину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області

30 листопада до поліції звернувся місцевий житель та повідомив, що на Забродівському водосховищі у місті Богодухів двоє невідомих на човні виловлюють рибу.

На місце оперативно прибули працівники групи реагування патрульної поліції та встановили, що 60 та 61-річні мешканці Богодухова незаконно виловили близько 55 кілограмів риби на загальну суму 50 тисяч гривень.

Дізнавачі Богодухівського РВП відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ. Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Корисні контакти – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися