Рятували автомобіль і постраждали: що сталося в одному з районів Харкова

Чоловіки отримали незначні опіки

У Головному управлінні ДСНС України у Харківській області розповіли, що у Харкові сталася пожежа, у якій ледь не загинули двоє чоловіків, повідомляють "Коментарі. Харків".

У ДСНС розповіли, що о 12:10 Служба порятунку "101" отримала повідомлення про пожежу на вулиці Алуштинській міста Харкова. До місця події виїхали рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На момент їх прибуття горіли речі в гаражі площі 10 кв.м та автомобіль Mitsubishi Outlander. 

Внаслідок пожежі постраждали двоє 48-річних чоловіків, які намагались виштовхати палаюче авто з гаражного боксу. Вони отримали незначні опіки та від госпіталізації відмовились. О 13:00 пожежу локалізували, о 13:15 ліквідували. Причина та обставини виникнення займання встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові у неділю, 26 листопада, у багатоповерховому будинку сталася пожежа

26 листопада о 09:25 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у житловому 12-поверховому будинку на пр. Жуковського у Харкові. Займання виникло у квартирі на площі 17 кв.м. Із задимленої оселі вогнеборці евакуювали 18-річну матір з п'ятимісячним немовлям. О 09:41 пожежу локалізували та о 10:03 ліквідували.

Також у ДСНС розповіли, що 30 листопада о 15:42 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу по пров. Зерновому міста Харкова. Пожежа виникла у квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Під час гасіння пожежі було виявлено тіло загиблого чоловіка (вік встановлюється). Також вогнеборці з верхніх поверхів 5-поверхівки евакуювали 13 мешканців, з них 4 дітей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися