Жителів Харкова та області попередили про небезпечні пропозиції

Зловмисники розповідають потенційним жертвам про так звану “грошову реформу”

У поліції Харківської області попередили жителів Харкова та Харківської області про шахрайські схеми, повідомляють "Коментарі. Харків".

Поліція попередила, якщо до вас прийшли незнайомці та пропонують обміняти гроші, то це шахраї.

Зловмисники розповідають потенційним жертвам про так звану “грошову реформу” і що саме вони займаються “обміном”. Однак, замість справжніх грошей громадяни можуть отримати сувенірні підробки.

У поліції наголосили, що найбільше від цієї шахрайської схеми страждають люди похилого віку, які не завжди встигають відстежити ті чи інші інформаційні зміни. 

Саме такою ситуацією користуються шахраї. Зазвичай шахраї представляються банківськими службовцями, працівниками пошти чи пенсійного фонду та розповідають довірливим жертвам про необхідність замінити старі купюри на нові. 

“Шановні громадяни, не довіряйте незнайомцям і не пускайте їх у свою домівку. Якщо маєте сумніви, краще зверніться за порадою до родичів або сусідів. Обов’язково повідомляйте про подію поліцейським за номером 102”, - звернулися до жителів Харкові та області у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у газовій компанії звернулися до жителів Харкова та попередили про ймовірних шахраїв.

“Працівники газової компанії не надають та не пропонують послуги з перевірки та ремонту димових та вентиляційних каналів. Завжди перевіряйте посвідчення! Посвідчення газовиків містять логотип та печать Харківської міської філії ТОВ “Газорозподільні мережі України”, а також фото та посаду співробітника”, - наголосили у Харківській міській філії “Газмережі”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися