Втекла з дому через батька: що сталося з дитиною у Харкові (ФОТО)

Неповнолітня не хотіла повертатися додому через сварку

У Харкові працівники поліції оперативно розшукали неповнолітню дівчину - дитина втекла з дому після сварки з батьком. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що 2 грудня о 21:50 до чергової частини відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення від 37-річної жінки про те, що її 12-річна хрещена донька пішла з дому та не повернулась. Звʼязок з дитиною відсутній.  

Працівники сектору ювенальної превенції й оперативники кримінальної поліції відділу поліції № 1 ХРУП № 1 за кілька годин встановили місцезнаходження зниклої.  

“Дівчина гуляла з друзями. Через сварку з батьком не хотіла повертатися додому. Правоохоронці провели профілактичну роботу з усіма учасниками події”, - уточнили у поліції.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ввечері 1 грудня на автошляху "Київ-Харків-Довжанський" поблизу селища Коротич сталося ДТП за участі рейсового автобуса сполученням "Полтава – Харків". 

У поліції розповіли, що автобус перевозив дітей зі змагань по баскетболу. Водій не впорався з керуванням та зіштовхнувся з бетонними блоками. На момент ДТП у салоні автобуса перебувало 52 пасажири: дитяча команда,  тренер та мати одного з учасників команди.  У поліції повідомили, що внаслідок зіткнення постраждали двоє дітей 12 і 9 років, а також 51-річна жінка - мати учасника команди. Жінку госпіталізували. Діти до лікарні не доставлялись. Всі обставини аварії встановлюються.

Про деталі пригоди та стан потерпілих читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися