У масштабній аварії поблизу Харкова постраждали діти: подробиці (ОНОВЛЕНО)

Поліцейські викрили водія, який керував транспортним засобом у стані сп’яніння

Ввечері 1 грудня на автошляху "Київ-Харків-Довжанський" поблизу селища Коротич сталося ДТП за участі рейсового автобуса сполученням "Полтава – Харків". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції розповіли, що автобус перевозив дітей зі змагань по баскетболу. Водій не впорався з керуванням та зіштовхнувся з бетонними блоками. На момент ДТП у салоні автобуса перебувало 52 пасажири: дитяча команда,  тренер та мати одного з учасників команди. 

У поліції повідомили, що внаслідок зіткнення постраждали двоє дітей 12 і 9 років, а також 51-річна жінка - мати учасника команди. Жінку госпіталізували. Діти до лікарні не доставлялись. Всі обставини аварії встановлюються.

Поліцейські викрили водія, який керував транспортним засобом у стані сп’яніння.

Загалом, за даними поліції, минулої доби на території Харківщини сталися 32 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 19 громадян отримали травми.

“Про будь-які злочини або події можна цілодобово повідомляти на "гарячу" лінію “102”, до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном 0503022044 або через чат-бот @Kharkiv102_bot”, - звернулися до жителів Харкова та області у поліції.

Згодом у поліції Харківської області повідомили, що проводиться перевірка за фактом ДТП біля селища Коротич за участі рейсового автобуса. У поліції повідомили, що водій автобуса Mercedеs-benz не впорався з керуванням та зіштовхнувся з бетонними блоками. Зі слів чоловіка, його осліпив фарами зустрічний автомобіль.

“Внаслідок зіткнення садна обличчя отримала мати учасника команди. Також хлопцю і дівчині надали медичну допомогу на місці. Стан здоров’я всіх дітей задовільний, до лікарні їх не доставляли”, - уточнили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ДСНС розповіли, що о 12:10 Служба порятунку "101" отримала повідомлення про пожежу на вулиці Алуштинській міста Харкова. До місця події виїхали рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На момент їх прибуття горіли речі в гаражі площі 10 кв.м та автомобіль Mitsubishi Outlander. 

Детальніше про пригоду читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися