На Харківщині жінка загинула через електрику: подробиці

В осередку пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої господарки

У Чугуївському районі через коротке замикання виникла пожежа з летальним наслідком. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

У ДСНС розповіли, що 3 грудня о 13:46 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у Старосалтівській громаді Чугуївського району Харківщини. Зайнялась одна з приватних осель на двох господарів у селищі Старий Салтів.

Бійці місцевого підрозділу ДСНС були на місці вже за 10 хвилин після виклику. Проте на той час вогонь встиг охопити площу у 40 кв. м. В одній з половин будинку повністю горіла житлова кімната та дерев’яне горищне перекриття. В осередку пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої господарки, 1960 року народження.  

Рятувальники локалізували вогонь о 14:28, а ліквідували рівно за годину. До ліквідації пожежі залучали 1 оперативне відділення ДСНС на автоцистерні у складі 4 осіб особового складу.

За попередніми даними до виникнення пожежі призвело коротке замикання електричної мережі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Лозівському районі у пожежі загинув 84-річний чоловік

У ДСНС розповіли, що 3 грудня о 08:33 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у приватній оселі в селі Шугаївка Орільської громади. Звернення надійшло від місцевих жителів, які бачили, що з-під даху однієї з хат йде густий дим. На момент прибуття підрозділів ДСНС вогонь розповсюдився на площу 25 кв.м. Горіла дерев’яна підлога та домашні речі. Внаслідок пожежі загинув 84-річний чоловік. Сусіди намагались його врятувати, проте було вже запізно.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися