Готувалася до Нового року: подробиці втечі дівчини на Харківщині

Поліцейські провели з дівчиною та батьками профілактичну бесіду

Напередодні в поліції Харківської області повідомили про пошуки дівчини - Вікторії Федченко. У вівторок, 5 грудня, у поліції повідомили про встановлення місцезнаходження неповнолітньої мешканки Харківщини, повідомляють "Коментарі. Харків".

У поліції розповіли, що дівчину виявили в Дніпропетровській області. Вона планувала зустріти там Новий рік.

Також правоохоронці нагадали, що 4 грудня до сектору поліцейської діяльності № 1 Богодухівського РВП звернулась 39-річна жителька села Козіївка. Вона повідомила, що її 17-річна донька о 04:00 пішла з дому. 

Працівники сектору кримінальної поліції знайшли неповнолітню в Дніпропетровській області. Свої дії вона обґрунтувала тим, що доросла та відповідає за свої дії самостійно. 

Поліцейські провели з дівчиною та батьками профілактичну бесіду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові працівники поліції оперативно розшукали неповнолітню дівчину - дитина втекла з дому після сварки з батьком.

У поліції розповіли, що 2 грудня о 21:50 до чергової частини відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення від 37-річної жінки про те, що її 12-річна хрещена донька пішла з дому та не повернулась. Звʼязок з дитиною відсутній.   Працівники сектору ювенальної превенції й оперативники кримінальної поліції відділу поліції № 1 ХРУП № 1 за кілька годин встановили місцезнаходження зниклої. “Дівчина гуляла з друзями. Через сварку з батьком не хотіла повертатися додому. Правоохоронці провели профілактичну роботу з усіма учасниками події”, - уточнили у поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися