У Харківській області через небезпечний маневр сталася ДТП (ФОТО)

Внаслідок аварії постраждали водії транспортних засобів

Поліція встановлює обставини ДТП у місті Лозова на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції попередньо встановили, що 34-річний водій автомобіля “ВАЗ” не впевнився в безпечності маневру та почав обгін транспортного засобу. Чоловік виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з автомобілем “Chery”.   

Внаслідок аварії постраждали водії транспортних засобів. Чоловіків доставлено до лікарні.

“За вказаним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вечері 1 грудня на автошляху "Київ-Харків-Довжанський" поблизу селища Коротич сталося ДТП за участі рейсового автобуса сполученням "Полтава – Харків". 

У поліції розповіли, що автобус перевозив дітей зі змагань по баскетболу. Водій не впорався з керуванням та зіштовхнувся з бетонними блоками. На момент ДТП у салоні автобуса перебувало 52 пасажири: дитяча команда,  тренер та мати одного з учасників команди.

У поліції повідомили, що внаслідок зіткнення постраждали двоє дітей 12 і 9 років, а також 51-річна жінка - мати учасника команди. Жінку госпіталізували. Діти до лікарні не доставлялись. Всі обставини аварії встановлюються. 

Поліцейські викрили водія, який керував транспортним засобом у стані сп’яніння. Загалом, за даними поліції, минулої доби на території Харківщини сталися 32 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 19 громадян отримали травми.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися