Копався у землі та знімав на мобільний телефон: що виявили патрульні у Харкові (ФОТО)

Патрульні виявили у чоловіка 11 згортків з речовиною рослинного походження

У Харкові патрульні затримали ймовірного збувача наркотиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. 

У вівторок, під час патрулювання на вулиці Валентинівській, увагу патрульних привернув чоловік, який щось прикопував у землю та робив знімки на мобільний телефон. Інспектори вирішили перевірити громадянина.

Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у чоловіка 11 згортків з речовиною рослинного походження. Також в телефоні він показав численну кількість фото з місцями, де, ймовірно, він раніше залишив такі згортки.

Для встановлення обставин події патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

“Шановні громадяни, якщо ви стали очевидними правопорушення або злочину, повідомте на лінію 102”, - звернулися у поліції до містян та жителів Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що особовим складом ГУНП в Харківській області (станом на ранок 5 грудня, - ред.) за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 70 осіб.

Також у ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили заборонені речовини.

Також правоохоронці склали 15 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 5 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 5 – за керування автомобілями без відповідних документів, 5 – за перевищення швидкості.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися