У Харкові жінка стала заручницею квартири (ВІДЕО)

У Харкові патрульні врятували жінку з квартири

Патрульні спільно з рятувальниками допомогли жінці, яка стала заручницею власної оселі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що у вівторок, 5 грудня, патрульні Микола Назаренко, Олексій Ходосов та Євгеній Демченко прибули на виклик, в якому йшлося, що на вулиці Полтавський шлях жінка не може самостійно відкрити двері власної квартири. Ситуацію ускладнювало те, що двері помешкання були сталеві, тому рятувальникам не вдасться відкрити їх без серйозних пошкоджень.

“Разом з рятувальниками патрульні піднялись до квартири за допомогою драбини. Поліцейські заспокоїли схвильовану жінку. Вони розшукали її онука, який згодом привіз ключі від квартири”, - йдеться у повідомленні.

У поліції звернулися до мешканців Харкова та області з проханням турбуватися про своїх літніх родичів, адже вони потребують опіки та уваги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові патрульні затримали ймовірного збувача наркотиків.

У вівторок, під час патрулювання на вулиці Валентинівській, увагу патрульних привернув чоловік, який щось прикопував у землю та робив знімки на мобільний телефон. Інспектори вирішили перевірити громадянина. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у чоловіка 11 згортків з речовиною рослинного походження. Також в телефоні він показав численну кількість фото з місцями, де, ймовірно, він раніше залишив такі згортки.

Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися